Betrokken bij initiatieven in Oost- en Weststellingwerf, Steenwijkerland en Westerveld

Aanvragen

Hoe kunt u een aanvraag voor een donatie indienen bij Stichting Bercoop Fonds?

Als u onze stichting om een donatie wilt vragen, is het van belang dat zowel uw organisatie/instelling als de bestemming van de donatie (het doel) voldoen aan wat er in het donatiereglement van Stichting Bercoop Fonds is gesteld.

Als dat zo is, kunt u een aanvraag voor een donatie bij Stichting Bercoop Fonds indienen. U kunt het aanvraagformulier online downloaden of per post of e-mail aanvragen.

 

Let erop dat u het juiste aanvraagformulier gebruikt of aanvraagt:

 

  • Voor een aanvraag in verband met een jubileum (in veelvouden van 25 jaar) van uw vereniging/stichting gebruikt u het aanvraagformulier voor een jubileumgift.
    Voorwaarde is dat uw vereniging/stichting is gevestigd in een van de dorpen binnen ons kerngebied, te weten: Blesdijke, Boijl, De Blesse, De Hoeve, Elsloo, Makkinga, Nijeberkoop, Nijeholtpade, Noordwolde, Noordwolde-Zuid, Oldeberkoop, Oldeholtpade, Oldemarkt, Oosterstreek, Peperga, Steggerda, Ter Idzard, Vinkega, Wilhelminaoord of Zandhuizen.

 

  • Voor eenvoudige aanvragen tot € 1.000,- gebruikt u het vereenvoudigde aanvraagformulier.

 

  • Voor alle overige aanvragen gebruikt u het reguliere aanvraagformulier.Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier kunt u samen met de gevraagde bijlagen per post aan ons toesturen. Aanvraagformulieren die per fax of e-mail worden gestuurd, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

In verband met een goede leesbaarheid, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om het aanvraagformulier op de computer in te vullen en daarna te printen, of met de typemachine in te vullen.


Download: Aanvraagformulier JUBILEUMGIFT Bercoop Fonds
Download: VEREENVOUDIGD aanvraagformulier Stichting Bercoop Fonds
Download: Aanvraagformulier REGULIER Stichting Bercoop Fonds