Betrokken bij initiatieven in Oost- en Weststellingwerf, Steenwijkerland en Westerveld

Aanvragen

Hoe kunt u een aanvraag voor een donatie indienen bij Stichting Bercoop Fonds?

Als u onze stichting om een donatie wilt vragen, is het van belang dat zowel uw vereniging/stichting als de bestemming van de donatie (het doel) voldoen aan wat er in het donatiereglement van Stichting Bercoop Fonds is gesteld.

Als dat zo is, kunt u een aanvraag voor een donatie bij Stichting Bercoop Fonds indienen. U kunt het aanvraagformulier onderaan deze pagina online downloaden of per post of e-mail aanvragen.

 

Let erop dat u het juiste aanvraagformulier gebruikt of aanvraagt:

 

  • Voor een aanvraag in verband met een jubileum (in veelvouden van 25 jaar) van uw vereniging/stichting gebruikt u het aanvraagformulier voor een jubileumgift.

 

  • Voor eenvoudige aanvragen tot € 1.000,- gebruikt u het vereenvoudigde aanvraagformulier.

 

  • Voor alle overige aanvragen gebruikt u het reguliere aanvraagformulier.Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier kunt u samen met de gevraagde bijlagen per post aan ons toesturen. Let op het gewijzigde adres!

 

Nieuw!

Vanaf 1 juli 2020 kunt u uw aanvraagformulier met bijlagen ook per e-mail toesturen. Let u erop dat het aanvraagformulier ondertekend moet zijn. Wij kunnen op deze manier alleen aanvragen en bijlagen in pdf-formaat in behandeling nemen.

 

 

Na ontvangst van de aanvraag wordt binnen drie kalendermaanden voor de twintigste (20e) van de derde maand schriftelijk beslist op de aanvraag. Het kan dus even duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

* In verband met een goede leesbaarheid is het van belang dat u het aanvraagformulier op de computer invult en daarna uitprint, of met de typemachine invult. *

 

Korte instructie Aanvraagformulier openen, invullen en opslaan

Het aanvraagformulier opent u het beste met Internet Explorer of Microsoft Edge.
Het formulier kunt u daarin (ook tussentijds) opslaan op uw computer.
Bij openen met Mozilla Firefox kiest u het beste voor Openen met andere PDF-lezer (rechtsboven). Daarna kunt u het formulier (ook tussentijds) opslaan op uw computer.
Met Google Chrome kiest u na openen ervoor om het bestand te downloaden op uw computer. Daarna opent u het formulier weer vanaf uw computer met uw PDF-lezer (zoals Adobe Acrobat Reader) en dan kunt u het formulier (ook tussentijds) opslaan op uw computer.

Het aanvraagformulier heeft velden die u moet invullen. U kunt naar het volgende veld gaan door de Tab-toets te gebruiken. Zijn er vakjes die u moet aankruisen? Dan gaat u via de Tab-toets naar het juiste vakje en daar drukt u op de spatiebalk, waarna het vakje wordt aangekruist. Vervolgens gaat u met de Tab-toets naar het volgende veld dat u moet invullen.

U kunt het formulier opslaan op uw computer. Dan kunt u het ook later nog bewerken of de aanvraag verder aanvullen. Klaar? Dan print u het formulier uit, u ondertekent het en stuurt het samen met de benodigde bijlagen per post naar of e-mail ons toe.

 

Ons verzorgingsgebied beslaat de gemeenten Oost- en Weststellingwerf, Westerveld en Steenwijkerland. Binnen ons verzorgingsgebied is een kerngebied aangewezen, van belang bij de jubileumaanvraag.

kaart kerngebied website 500


Download: Aanvraagformulier_JUBILEUMGIFT.pdf
Download: EENVOUDIG_aanvraagformulier_.pdf
Download: Aanvraagformulier_REGULIER.pdf